50 χρόνια δίνουμε αξία στα χαλιά σας

Εκάβης 56,  Ίλιον   210 2619440  | 210 2619702

Γνωρίστε εμάς και την ποιότητα των υπηρεσιών μας. Συγκρίνετε τις τιμές μας.

Εξυπηρέτηση σύμφωνα με τις ανάγκες σας

1) Πρόθυμοι θα σας ενημερώσουμε για όλες τις υπηρεσίες και προσφορές και κατόπιν θα επιλέξουμε μαζί το ραντεβού που εσείς επιθυμείτε καλύπτοντας τις δικές σας ανάγκες.

2) Έμπειρο προσωπικό θα παραλάβει και θα καταγράψει τα είδη καθαρισμού, αλλά και θα σας ενημερώσει για τυχόν απορίες σας.

3) Μαρκάρισμα για αποφυγή πιθανών λαθών. Όλα πλέον έχουν ηλεκτρονική υποστήριξη. Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε και παρακολουθούμε όλα τα στάδια επεξεργασίας των χαλιών σας από την παραλαβή έως και την παράδοση.

4) Προεργασία τινάγματος χαλιών με σύγχρονο μηχάνημα τελευταίας τεχνολογίας, απομακρύνουμε όλη την σκόνη που κρύβεται βαθιά στο πέλος του χαλιού. Έτσι διευκολύνουμε την κατόπιν επεξεργασία πλυσίματος.

5) Με πρώτη προϋπόθεση το έμπειρο μάτι του τεχνίτη ξελεκιάζονται, αφαιρούνται δηλαδή σταθεροί λεκέδες όπως τσίχλες, χρώματα κτλ., έτσι ώστε στο επόμενο στάδιο επεξεργασίας να διευκολύνουμε τον καθαρισμό τους και να έχετε το τέλειο και επιθυμητό αποτέλεσμα.

6) Το πλύσιμο πλέον με τα προαναφερόμενα στάδια (τινάγματος, ξελεκιάσματος) στην πλέον σύγχρονη μηχανή πλυσίματος είναι εύκολη υπόθεση. Ηλεκτρονικά ελεγχόμενη μηχανή πλυσίματος, με ελεγχόμενα στάδια επεξεργασίας και σεβασμό και στα πιο ευαίσθητα χαλιά, θα πλύνει και θα ξεβγάλει τα χαλιά σας.

7) Φυγοκεντρική μηχανή θα απομακρύνει τα νερά από το χαλί, τα κατάλοιπα σαπούνια και τις χρωστικές ουσίες, έτσι ώστε πλέον τα χαλιά σας να αποκτήσουν βελούδινη όψη όταν στεγνώσουν και χρώματα φωτεινά όσο ποτέ.

8) Σε ειδικά στεγασμένο χώρο τα χαλιά σας θα περιμένουν υπομονετικά 2-3 ημέρες απόλυτα προστατευμένα από τις βλαβερές υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου να στεγνώσουν.

9) Η τεχνολογία έχει καταλάβει και εδώ τη θέση της. Ειδικό μηχάνημα με διπλό απορροφητικό θα απομακρύνει τυχόν χνούδια κ.λπ.  και κατόπιν θα βουρτσίσει και θα φινίρει το πέλος του χαλιού. Ενσωματωμένος δε μηχανισμός θα καταγράψει τις ακριβείς διαστάσεις για αποφυγή λάθους στην τιμολόγηση. Πολύ βασικό έχοντας στην βάση την αξιοπιστία τιμολόγησης των χαλιών σας.

10) Αφού αρχειοθετηθούν τα χαλιά σας άμεσα ασφαλίζονται και ακολουθούν πλέον το τελευταίο στάδιο φύλαξης.

11) Αποθήκευση σε κατοικημένη περιοχή με κάλυψη όλων όσων απαιτούνται για την ασφάλεια των χαλιών σας μέχρι την ημέρα παράδοσης. Όπως και για αυτά που θα παραμείνουν για το επόμενο έτος (πυρασφάλεια, ασφάλεια κλοπής, απολυμαντική προστασία, συναγερμός, 24ωρη παρακολούθηση). Οι ιδανικότερες συνθήκες έτσι ώστε να απολαύσουν τις διακοπές των μέχρι την ημέρα παράδοσης.

Ολοκληρωμένες υπηρεσίες φροντίδας και περιποίησης για πεντακάθαρα χαλιά, η ικανοποίηση των πελατών μας η αμοιβή μας.

50 χρόνια δίνουμε αξία στα χαλιά σας

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • ΕΚΑΒΗΣ 56, ΙΛΙΟΝ Τ.Κ. 13122

  • +30 210 2619 702

  • +30 210 2619 440

  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τώρα πληρώστε με 3 άτοκες δόσεις με την κάρτα σας!

© ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ CLEAN SELECTION

ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΧΡΕΩΣΗ ΛΟΓΩ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ 25 €
ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΔΕ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Ο Φ.Π.Α. 24%

ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΞΕΣΤΡΩΜΑ ΚΑΙ ΣΤΡΩΣΙΜΟ ΤΩΝ ΧΑΛΙΩΝ ΣΑΣ.
ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΟΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΜΑΣ ΚΕΝΤΡΟ.