50 χρόνια δίνουμε αξία στα χαλιά σας

Εκάβης 56,  Ίλιον   210 2619440  | 210 2619702

Δώστε τους ξανά τη λάμψη και την ομορφιά που τους αξίζει

Χαλιά χειρός με ιστορία δημιουργίας

Τα αυθεντικά χειροποίητα χαλιά για τον απλούστατο λόγο ότι δεν είναι χαλιά μαζικής παραγωγής, αλλά μεμονωμένες κατασκευές από έμπειρους δεξιοτέχνες του είδους χρήζουν ιδιαιτέρας προσοχής, διότι δεν γνωρίζουμε την αντοχή σταθερότητας του χρώματος των νημάτων που χρησιμοποιούν.

Στα ευαίσθητα, χειροποίητα, μεταξωτά και μάλλινα χαλιά που προφανώς δεν επιδέχονται μεγάλο βαθμό υγρασίας ενδείκνυται στεγνός καθαρισμός. Σύγχρονοι μέθοδοι με μηχανές χαμηλής τριβής θα καθαρίσουν και θα φινίρουν το πέλος των χαλιών σας έτσι ώστε να επανακτήσουν την αρχική φυσική τους ζωντάνια.

Στην Clean Selection ακολουθούμε μια συστηματικά οργανωμένη γραμμή διαδικασιών με ασφαλή, ειδικά σχεδιασμένα, υψηλής τεχνολογίας μηχανήματα. Περιποιούμαστε τα χαλιά σας και τους χαρίζουμε ομορφιά αναδεικνύοντας τα χρώματα και την πλούσια υφή του πέλους τους.

Όλα τα διαχρονικά, παλαιά, χειροποίητα χαλιά που χρησιμοποιηθήκαν όχι στις συνθήκες που έπρεπε και λόγω παλαιότητας πολλές φορές έχουν υποστεί φθορές από τη χρήση και τον χρόνο. Τέτοιες που μειώνουν την αξία τους και την αισθητική τους. Πιθανόν να έχουν σκισίματα, αποχρωματισμούς, τρύπες και διάφορες άλλες φθορές.

Σε τέτοιες περιπτώσεις θα πρέπει να μπούμε στην διαδικασία και να τα επισκευάσουμε ώστε να τα επαναφέρουμε εν μέρει στην αρχική τους μορφή και να παρατείνουμε την ζωή τους. Γιατί είναι χειρός, είναι διαχρονικά, ομορφαίνουν τους χώρους σας και τα αγαπάμε.

Επίσης και μια άλλη κατηγορία, όπως τα κιλίμια χειρός και οι μαξιλάρες χειρός, είναι αντικείμενα ακριβού κόστους και διαχρονικά πρέπει να τα διαχειριζόμαστε ανάλογα, όπως και τα χαλιά χειρός. Συνίσταται ο ξηρός καθαρισμός τους (στεγνό καθάρισμα).

 

Ασφαλής φύλαξη. Φυλάσσουμε τα χαλιά σας σε προστατευόμενο χώρο, αποστειρωμένο από το σκόρο, με σταθερές, ελεγχόμενες συνθήκες περιβάλλοντος.

Στην Clean Selection συνιστούμε ο στεγνός καθαρισμός των χειροποίητων χαλιών σας να γίνεται σε μόνιμη βάση, τουλάχιστον κάθε 2 χρόνια, για να παρατείνουμε τη ζωή τους.
Καλέστε μας στα τηλέφωνα 210 2619440 - 210 2619702 για τη μέγιστη φροντίδα των ιδιαίτερων χαλιών σας.

50 χρόνια δίνουμε αξία στα χαλιά σας

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • ΕΚΑΒΗΣ 56, ΙΛΙΟΝ Τ.Κ. 13122

  • +30 210 2619 702

  • +30 210 2619 440

  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τώρα πληρώστε με 3 άτοκες δόσεις με την κάρτα σας!

© ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ CLEAN SELECTION

ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΧΡΕΩΣΗ ΛΟΓΩ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ 25 €
ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΔΕ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Ο Φ.Π.Α. 24%

ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΞΕΣΤΡΩΜΑ ΚΑΙ ΣΤΡΩΣΙΜΟ ΤΩΝ ΧΑΛΙΩΝ ΣΑΣ.
ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΟΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΜΑΣ ΚΕΝΤΡΟ.